Sense of Nature planten in uw tuincentrum te verkopen?

Download hieronder alle informatie

Sense of Nature is geboren uit liefde voor de planten die we kweken. En uiteraard voor de nog onbekende planten die we in de toekomst gaan kweken. Daarnaast zijn we elke keer opnieuw zeer verheugd om te zien met welk plezier consumenten met onze planten omgaan. Het enthousiasme van vakman en consument hebben we gevangen in dit concept. Met Sense of Nature prikkelen we alle zintuigen van de consument. Op deze manier kunnen we de pure emotie die planten los kunnen maken bij mensen opwekken.

Een bewonderende blik op een bloem, het parfum van het voorjaar, de streling van de huid, de smaak van de natuur en het rustieke geluid van ritselend blad maakt Sense of Nature onweerstaanbaar. Het was voor ons hartverwarmend om de eerste reacties direct na introductie te krijgen vanuit zowel de professionele als consumentenhoek. Met een absoluut minimum aan uitleg was het de consument direct duidelijk welke boodschap we over wilden brengen. Het enthousiasme was en is enorm.

Natuurlijk hadden we al dit werk niet alleen kunnen verzetten. In de loop der jaren hebben we een hecht en betrouwbaar team om ons heen verzameld. Samen hebben we de kar getrokken en zijn we gekomen tot het punt waar we nu zijn. Via deze weg willen we daarom iedereen die hier aan heeft bijgedragen bedanken. We vertrouwen erop dat we op jullie kennis en kunde een beroep mogen blijven doen.

Bent u tuin- of plantencentrumeigenaar download hier dan alle informatie die u nodig heeft om Sense of Nature planten in uw tuincentrum te verkopen.